Victor Slav are probleme! Cum a ajuns prezentatorul în faţa judecătorilor!

Fostul manechin pare a avea ceva dificultăţi financiare. Un semn, ar putea spune gurile rele, că afacerile nu îi merg chiar ca pe roate.
Victor Slav a dat în judecată una dintre cele mai cunoscute bănci din România, nemulţumit de condiţiile oferite de instituţia financiară. La mijloc ar fi un credit în franci elveţieni pe care Slav l-a luat pe vremea când era încă cuplat cu Anda Adam. Cum valoarea francului a crescut foarte mult, Slav a dat în judecată banca pentru anularea unor clauze pe care le consideră abuzive. Un semn, poate, că afacerile nu îi mai merg chiar atât de bine. Potrivit surselor noastre, la termenul de ieri al procesului, primul de altfel, fostul prezentator al rubricii "Meteo" nu a fost prezent în sala de judecată.
 
S-a împăcat cu Bianca Drăguşanu
La începutul verii, după o lungă perioadă în care relaţia dintre ei a fost extrem de rece, presa mondenă anunţa o posibilă împăcare în Victor Slav şi Bianca Drăguşanu. "Ei s-au iubit mereu, nu a existat o zi în care să nu-şi vorbească. Atât Victor, cât şi Bianca nu pot rezista fără să ştie unul de celălalt. Măi, când există o iubire ca a lor, treci peste orice, nu contează ce e în jur. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lor. S-au gândit cât s-au gândit, s-au tatonat, iar în final au rămas tot împreună. De data asta vor ca această relaţie să fie doar pentru ei, să nu mai discute despre ce fac", declara o sursă din anturajul lui Victor Slav, pentru Spynews.ro.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro