Ce a apărut pe pagina lui Andrei Gheorghe, după ce s-a aflat că a murit

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Facebook

Andrei Gheorghe a murit astăzi, iar mesajele de tristeţe şi îndurerare nu au încetat să apară pe contul personal. Prietenii şi apropiaţii lui Andrei Gheorghe nu îşi revin din şoc. 

Andrei Gheorghe a murit, în propria baie. Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. A fost găsit mort în baie, în casa lui. Potrivit unor surse medicale, la ora 22.25 a fost solicitată ambulanţa printr-un apel la 112, scrie adevarul.ro.

Prietenii din mediul online nu pot să creadă că Andrei Gheorghe a murit, aşa că mesajele au început să vină rând pe rând. 

Citeşte şi: Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în propria casă

"A murit cel care m-a făcut să ajung să lucrez în radio / Dumnezeu să te ierte şi să îţi odihnească sufletul / Nu pot să cred asta. Cum?! Nu pot şi nu vreau să cred aşa ceva! / Am rămas fără cuvinte şi sper că este doar un vis urât. Vreau să mă trezesc din acest coşmar", au fost o parte din comentariile din mediul online. 

Citeşte şi: Legătura cutremurătoare dintre moartea lui Andrei Gheorghe şi a Israelei Vodovoz

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatal lui, originar din Romania, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro