Andrei Gheorghe a murit. Ultima postare a lui: "Totul trece"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Facebook

Este vestea tristă a serii! Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit mort în această seară.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. A fost găsit mort în baie, în casa lui. Potrivit unor surse medicale, la ora 22.25 a fost solicitată ambulanţa printr-un apel la 112, scrie adevarul.ro.

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe nu era foarte activ pe reţelele de socializare. Posta mesaje destul de rar. 

"Totul trece.) În cazul de faţă a trecut și ultima interdictie şi după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M’am întors și sunt același, cu aceleași ocupații.) voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag.", este ultimul lui mesaj de pe reţelele de socializare.

Andrei Gheorghe a murit.​ Sute de mesaje au apărut acum pe pagina lui. Oamenii sunt în stare de şoc. Nimănui nu îi vine să creadă că Andrei Gheorghe a murit. 

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. 

Tatal lui, originar din Romania, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro