Andrei Gheorghe a murit

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Facebook

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit mort în această seară.

Citeşte şi - Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în propria casă

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. A fost găsit mort în baie, în casa lui. Potrivit unor surse medicale, la ora 22.25 a fost solicitată ambulanţa printr-un apel la 112, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi - Andrei Gheorghe a murit! Ultimele imagini cu el

Andrei Gheorghe a murit. "Ai plecat prea repede, mult prea repede. Odihnește-te în pace / Dumnezeu să te odihnească...", sunt câteva dintre mesaje apărute pe pagina lui, după ce s-a aflat că a murit. 

Citeşte şi - Dosar penal pentru moarte suspectă, în cazul decesului lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. "Totul trece.) In cazul de fata a trecut și ultima interdictie si după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M’am întors și sint același, cu aceleași ocupații.) voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag", este ultima lui postare. 

Citeşte şi - Reacţia lui Florin Călinescu, după ce Andrei Gheorghe a murit: "O voce aparte, un destin aparte"

În 2002 si 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" si a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai intai la Radio 21, si apoi in perioada 2005-2006, la Radio Total. A avut un rol secundar in filmele "Amen" al lui Costa Gavras, Tinereţe fără tinereţe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproductie) şi a colaborat cu Parazitii pentru albumul Irefutabil. 

Citeşte şi - Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în propria casă

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. 

Citeşte şi - Reacţia Andreei Berecleanu, după ce Andrei Gheorghe a murit: "Era un intelectual veritabil"

Tatal lui, originar din Romania, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Citeşte şi - Primele imagini de acasă de la Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort. Ce se petrece acum în locuință

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro