Reacţia lui Florin Călinescu, după ce Andrei Gheorghe a murit: "O voce aparte, un destin aparte"

+3 click pentru
galerie

Reacţia lui Florin Călinescu, după ce Andrei Gheorghe a murit: © Facebook

Andrei Gheorghe a murit! Este vestea tristă care zguduie România. La scurt timp după ce s-a aflat de uriaşa pierdere, Florin Călinescu a reacţionat.

Andrei Gheorghe a murit. Florin Călinescu este în stare de şoc, aşa cum sunt toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat pe Andrei Gheorghe.

"E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta", a declarat Florin Călinescu, la Antena3.

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.  Tatăl lui, originar din Romania, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro