Reacţia Andreei Berecleanu, după ce Andrei Gheorghe a murit: "Era un intelectual veritabil"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Facebook

Andrei Gheorghe a murit în cursul zilei de astăzi. Andreea Berecleanu a reacţionat imediat la aflarea veştii. 

Andrei Gheorghe a murit. Andreea Berecleanu este în stare de şoc, aşa cum sunt toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat pe Andrei Gheorghe, notează Antena 3

Citeşte şi: Reacţia lui Florin Călinescu, după ce Andrei Gheorghe a murit: "O voce aparte, un destin aparte"

"Dumnezeu să-l odihnească. Îmi pare tare rău. Am fost colegi timp de nouă ani şi am ținut legătura sau ne întâlneam întâmplător. Întâmplarea a făcut să locuim o perioadă de timp în aceeași zonă și ne întâlneam cu copiii și povesteam și râdeam și ne aduceam aminte. Era un om extrem de amuzant, cu un simț al umorului rafinat, fiind un intelectual veritabil cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi. Îmi făcea mare plăcere să vorbesc cu el și să glumim. Aveam glumele noastre, cinice, cu umor negru. Mie îmi plăcea umorul lui negru. Era un om foarte sensibil, deși părea dur. A fost cel mai bun om de radio. Sunt foarte puțini oameni de radio, pe care să mi-i amintesc. Făcea cu pasiune totul”, a declarat Andreea Berecleanu.

Citeşte şi: Dosar penal pentru moarte suspectă, în cazul decesului lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.  Tatăl lui, originar din Romania, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro