EXCLUSIV! Primele imagini de acasă de la Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort. Ce se petrece acum în locuință

+5 click pentru
galerie

Primele imagini de acasă de la Andrei Gheorghe © Spynews

Andrei Gheorghe a murit! După ce s-a aflat vestea tragic poliţia, o ambulanţă, dar şi apropiaţii lui Andrei Gheorghe au mers acasă la el. Este agitaţie şi nimeni nu ştie ce să facă mai întâi.

Citeşte şi - Şi-a presimţit moartea? Ce spun prietenii lui Andrei Gheorghe: "Din păcate, a avut dreptate"

Nimeni nu se aştepta ca Andrei Gheorghe să moară la vârsta de 56 de ani. A fost găsit mort în baie, în casa lui, de către un îngrijitor. La ora 22.25 acesta a solicitat ambulanţa printr-un apel la 112.

Citeşte şi - Vedetele reacționează după moartea lui Andrei Gheorghe. "La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea"

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. 

Citeşte şi - Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort

Tatal lui, originar din Romania, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro