Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort

+4 click pentru
galerie

Petruţa şi Andrei Gheorghe © Facebook

La scurt timp după ce s-a aflat vestea tristă că Andrei Gheorghe a murit, fosta lui soţie, Petruţa, a transmis un mesaj sfâşietor pe reţelele de socializare.

Toată lumea este în stare de şoc, după ce s-a aflat că Andrei Gheorghe a fost găsit mort în casă, de către un îngrijitor. Potrivit primelor informaţii, omul de televiziune şi de radio a  murit din cauza unui stop cardio-respirator în dimineaţa zilei de luni.

“Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a fost mesajul transmis fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro