Vedetele reacționează după moartea lui Andrei Gheorghe. "La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Arhiva

Vestea că jurnalistul Andrei Gheorghe a încetat din viață fulgerător, la doar 56 de ani, a stârnit valuri de reacții în rândul vedetelor.

Andrei Gheoghe a fost găsit mort în propria locuință de către îngrijitorul imobilului. Oameni din sfera jurnalismului, cântăreți, dar și prieteni îl deplâng acum pe jurnalist, postând pe rețelele de socializare mesaje de adio. 

"Andrei Gheorghe a murit" - încă-mi pare o glumă proastă... Îmi pare rău, prietene....#midnightkiller.", a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. 

"Am sunat o singură dată din poziție de ascultător la o emisiune de radio. Asta pentru că 13-14 cu Andrei Gheorghe era o emisune-cult pentru generația mea. Am spus cred că trei prostii, pentru care culmea, n-am fost taxată, cu voce tremurandă și cu creierul semi-paralizat de emoție că vorbesc cu Andrei. La fel de tare tremur acum, când am aflat vestea. ... Dumnezeu să te odihnească, Andrei.", a fost mesajul postat de Monica Bârlădeanu.

Și Delia a postat un mesaj scurt, șocată de aflarea veștii: "Nu cred... 😢 #drumlin". Antonia și-a exprimat și ea regretele pentru moartea jurnalistului: "R.I.P ........ 😢".

"În noaptea asta am primit o veste care m-a întristat profund. De astazi, media din România a pierdut un om extraordinar care a dat dovada de verticalitate și corectitudine, unul a cărui inteligență și umor au deschis drumuri și au format generații. Îți mulțumesc pentru ceea ce ai fost și (încă) reprezinți. Îți mulțumesc că ai fost printre primii oameni care mi-au dat aripi, încă de la debutul meu în carieră. #noidoi ❤️ Sunt bucuroasă și onorată că am cunoscut un suflet atât de frumos și cool ca al tău, cum puține întâlnești. 🙏
Cele mai sincere condoleanțe familiei si celor dragi. 
Odihnește-te în pace, Andrei Gheorghe! 🌈🤗❤️"
, a fost mesajul Corinei Bud. 

Și Corina Caragea a vrut să își exprime regretele pentru decesul lui Andrei Gheorghe:
"RIP Midnight Killer...".

“Andrei nu mai are puls.” Nu se poate. Aseară era în poveștile nostre. “Ținea la Mihai mult.” Ține! Nu ar fi bine să vedem ce spun medicii?! Singurul idol pe care l-am avut eu vreodată nu are cum să moară. El se poate retrage, el poate să iasă la pensie, eventual, să își procure pașaport fals și să înceapă o viață nouă în Barbados, să se teleporteze, orice... Dar el nu are voie să moară. (...) E trecut de miezul nopții. Am ajuns în camera de hotel. În țară, vestea morții lui Gheorghe e breaking news. Telefonul sună nebun. A început priveghiul TV. Nu răspund. Nu pot să îmi dau cu părerea despre moarte. Moartea e ceva sigur, nu poți avea o opinie despre ea. Am început să scriu asta despre Andrei, dar nu voi posta nimic până dimineață. Nu pot scrie în grabă despre Andrei. Andrei nu m-a învățat radio. Andrei a fost radio. (...) Andrei mi-a zis într-o zi că îi place de mine. Nu am înțeles de ce. Mi-a explicat: “DJ-ii care au crescut ascultându-mă pe mine, încearcă să fie ca Gheorghe. Nu au cum să fie ca mine. Și nu e bine să fie ca mine. Îmi place că nu faci radio ca mine.” Gheorghe era pasiune. Gheorghe era radio. Gheorghe era cuvânt. Gheorghe le avea pe toate. Chuck Palahniuk, nu știu dacă în Fight Club sau altundeva, scria că “lucrurile pe care le deții ajung, într-un final, să te dețină...” Gheorghe a fost cel mai rău dintre dintre noi. Dar Andrei a fost cel mai bun. Salutare, națiune! Trăiește până mori. Mulțam, Andrei. La revedere, Gheorghe. Mihai.“, a scris îndurerat Mihai Morar pe Facebook.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta 56 de ani. A fost prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro