VIDEO PAPARAZZI / Durul de la radio s-a făcut băiat cuminte! Cu ce se ocupă Andrei Gheorghe, atunci când nu face scandal

+6 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Durul de la radio s-a făcut băiat cuminte! Cu ce se ocupă Andrei Gheorghe, atunci când nu face scandal © Spynews.ro

După scandalul de luna trecută, de la postul naţional de radio, Andrei Gheorghe a suferit o schimbare radicală de comportament. Durul de odinioară s-a făcut băiat cuminte! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie. 

Recent, celebrul om de radio şi de televiziune a fost surprins într-un centru comercial din Capitală. Acolo, bărbatul a mers la cumpărături. Îmbrăcat sport, Andrei Gheorghe a luat la bani mărunţi fiecare raion în parte din respectivul magazin. Acesta a petrecut zeci de minute printre rafturile cu produse.

După ce şi-a umplut sacoşele cu fel şi fel de produse, celebrul prezentator s-a îndreptat spre parcarea subterană. În timp ce aştepta liftul, o decoraţiune de Crăciun i-a captat atenţia. Andrei Gheprghe a analizat cu mare atenţie clopoţeii atârnaţi în apropierea liftului.

Imediat după ce a ajuns în subteran, Andrei Gheorghe s-a grăbit să-şi pună sacoşele în portabajul maşinii personale, care, din cauza culorii, poate fi confundată cu un taxi. După ce şi-a aranjat câteva lucruri de la bordul autoturismului, Andrei Gheorghe a demarat spre  casă.

S-a dezlănțuit la radio

În urmă cu aproximativ o lună, Andrei Gheorghe a fost protagonistul unui scandal monstru la postul public de radio. Invitat în cadrul unei emisiuni, acesta s-a dezlănţuit la adresa ascultătorilor. Andrei Gheorghe a folosit un limbaj injurios la adresa acestora.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest