VIDEO PAPARAZZI / Durul de la radio s-a făcut băiat cuminte! Cu ce se ocupă Andrei Gheorghe, atunci când nu face scandal

+6 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Durul de la radio s-a făcut băiat cuminte! Cu ce se ocupă Andrei Gheorghe, atunci când nu face scandal © Spynews.ro

După scandalul de luna trecută, de la postul naţional de radio, Andrei Gheorghe a suferit o schimbare radicală de comportament. Durul de odinioară s-a făcut băiat cuminte! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie. 

Recent, celebrul om de radio şi de televiziune a fost surprins într-un centru comercial din Capitală. Acolo, bărbatul a mers la cumpărături. Îmbrăcat sport, Andrei Gheorghe a luat la bani mărunţi fiecare raion în parte din respectivul magazin. Acesta a petrecut zeci de minute printre rafturile cu produse.

După ce şi-a umplut sacoşele cu fel şi fel de produse, celebrul prezentator s-a îndreptat spre parcarea subterană. În timp ce aştepta liftul, o decoraţiune de Crăciun i-a captat atenţia. Andrei Gheprghe a analizat cu mare atenţie clopoţeii atârnaţi în apropierea liftului.

Imediat după ce a ajuns în subteran, Andrei Gheorghe s-a grăbit să-şi pună sacoşele în portabajul maşinii personale, care, din cauza culorii, poate fi confundată cu un taxi. După ce şi-a aranjat câteva lucruri de la bordul autoturismului, Andrei Gheorghe a demarat spre  casă.

S-a dezlănțuit la radio

În urmă cu aproximativ o lună, Andrei Gheorghe a fost protagonistul unui scandal monstru la postul public de radio. Invitat în cadrul unei emisiuni, acesta s-a dezlănţuit la adresa ascultătorilor. Andrei Gheorghe a folosit un limbaj injurios la adresa acestora.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro