VIDEO / Ce a decis judecătorul în cazul femeii care a ucis un pedofil: "E un caz excepţional"

Sarah Sands, o femeie singură din Anglia, mamă a cinci copii, a ucis în urmă cu ceva timp un pedofil cu "ştate vechi" din Londra. Sarah Sands şi copiii săi au locuit în acelaşi bloc din estul Londrei cu Michael Pleasted, anunţă dailymail.co.uk.În ciuda faptului că bătrânul a fost deseori jignit de vecini, care-l numeau "pedofil", Sarah i-a luat mereu apărarea, neştiind că acesta avusese 24 de condamnări anterioare pentru infracţiuni sexuale. Mai mult, Sarah i-a gătit de multe ori câte o masă.

Când Pleasted a fost acuzat din nou de astfel de delicte, femeia a luat-o razna. La 10 zile după ce acesta a fost din nou trimis în judecată, femeia a luat un cuţit şi i l-a înfipt în stomac, ucigându-l pe loc. Totul s-a întâmplat în noiembrie 2014.

Sarah Sands a ajuns azi în faţa judecătorilor, care se tot gândesc cum s-o pedepsească mai cu blândeţe. "Ai fost un părinte sub o enormă presiune care şi-a pierdut controlul", i-a spus judecătorul Nicholas Cook femeii ajunse în boxa acuzaţilor.

Sarah Sands va primi 3 ani şi jumătate de stat după gratii, deşi ar fi trebuit să fie pedepsită cu 7 ani de lipsă de libertate. "E un caz excepţional", a motivat acelaşi judecător. Femeia poate face apel.

SURSA FOTO: Captura video

CITEŞTE ŞI: 

Un celebru cântăreţ, acuzat de PEDOFILIE: "M-a violat când aveam 14 ani, în casa părinţilor mei!"

EXCLUSIV / Ce decizie şocantă a luat concurentul de la "Românii au talent" acuzat de pedofilie! "M-am hotărât să..."

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro