Ce se întâmplă când te lauzi ca un cocalar, pe internet, cu obiectele tale de valoare? Te ridică poliţia! Povestea tragi-comică a unui traficant de droguri

+8 click pentru
galerie

A vrut să fie admirat şi invidiat, însă a ajuns după gratii! Un traficant de droguri s-a băgat singur la răcoare şi asta din cauza fotografiilor postate pe o reţea de socializare!

Psihologii au vorbit în nenumărate rânduri despre influenţa pe care o au reţelele de socializare asupra noastră ,ca fiind una negativă, deoarece încurajează narcisismul şi proiectează o imagine falsă a indivizilor.

Se pare că narcisismului unui traficant de droguri nu a mai avut limită, în momentul în care a vrut să se mândrească cu obiectele de mare valoare pe care le deţine şi stilul său de viaţă high class.

Jose Rodrigo AREchiga Gamboa, cunoscut sub numele de "El Chino Antrax" a fost arestat într-un aeroport din Amsterdam. Autorităţile mexicane s-au sesizat, după ce au văzut, întâmplător, contul de Twitter şi Instagram al bărbatului. Acolo, el posta în mod frecvent fotografii cu obiecte incredibil de scumpe.

Printre bunurile incriminatorii se numără mai multe maşini de lux, avio privat, iaht, arme, dar şi îmbrăcăminte de designeri şi accesul la o serie de petreceri private.

Bărbatul este suspectat ca fiind unul din iniţiatorii cartelului Sinaloa şi se află reţinut după gratii în California.

A.M.

Citeşte şi:

Amănunte spectaculoase în cazul minorei bătute de şeful poliţiei din Piatra Neamţ! A fost complice la o crimă!

Uite ce costume de baie se vor purta vara asta! E ca şi cum fetele ar fi goale

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro