VIDEO / CEL MAI CIUDAT LOC din LUME. Fetelor le CREŞTE PENIS la PUBERTATE şi se transformă ÎN BĂIEŢI. Nu e glumă!

Credeai că ai auzit despre toate ciudăţeniile naturii, ei bine, asta este una nouă! Fetele devin băieţi pe o insulă din Republica Dominicană.Bebeluşii de sex feminin născuţi într-un sat din Republica Dominicană se transformă în bărbaţi la pubertate, din cauza unei deficienţe genetice.
Unul din 90 de nou născuţi din Salinas vin pe lume cu un anumit sex care se schimbă la pubertate, din cauza unei enzime care lipseşte în timpul sarcinii. Transformarea este atât de comună încât are şi un nume: Guevendoces sau "Penis la 12 ani".
Johnny este unul dintre copiii afectaţi de această întârziere a dezvoltării organelor sexuale. Acesta s-a născut şi a primit numele de Felicity din partea părinţilor lui. Tânărul de 20 de ani nu a ştiut ce sex are la început, dar mereu s-a simţit mai mult băiat decât fată.


"Mergeam la şcoală şi obişnuiam să port o rochiţă. Niciodată nu mi-a plăcut să mă îmbrac ca o fată. Atunci când mi-au adus jucării de fată nici nu m-am atins de ele; când am văzut o gaşcă de băieţi mereu mă opream să bat mingea cu ei", declară Johnny.

Anomalia a fost descoperită în 1970 după ce un om de ştiinţă din Cornell a vizitat insula. De obicei, bebeluşii dezvoltă organe sexuale masculine după opt săptămâni, schimbarea fiind declanţată de hormonul dhidro-testosteron.

Sursă foto: Captură Video

A.C.

Citeşte şi:

Râdeau de ea pentru că i-a căzut părul. A scăpat de chelie cu ajutorul mineralelor active

CAZ TERIFIANT! A ajuns la medic cu urechile putrezite

ŞOC TERIBIL pentru un fotomodel I-au dat copilul COPILUL MORT într-o pungă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro