Cel mai temut interlop a ajuns la fundul sacului! "Spaima litoralului" s-a transformat în spaima băncilor!

Condamnat pentru şantaj, unul dintre cei mai temuţi interlopi are probleme mari cu banii, ajungând pe lista neagră a băncilor.

Pe lângă probleme cu justiţia, interlopul Nuredin Beinur pare a avea şi ceva probleme cu banii. Beinur şi soţia acestuia se judecă cu una dintre cele mai cunoscute bănci din România, nemulţumiţi de condiţiile în care au contractat un împrumut. Un semn, ar spune gurile rele, că afaceristul nu îşi mai poate achita datoriile. Dosarul a fost înscris la Judecătoria Sectorului 2, la finalul săptămânii trecute. Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit.
Oricum, acesta nu este singurul proces pe care Beinur îl are cu băncile. În august 2013, o societate de investiţii a cerut partajarea averii deţinută de afacerist şi de soţia acestuia pentru recuperarea unei datorii pe care o avea interlopul. Procesula a fost suspendat la finalul lunii trecute.

Îşi ameninţa victimele cu moarteaâ

Probleme financiare ale interlopului par a fi legate de cele cu justiţia şi de faptul că  bunurile acestuia au fost sechestrate o perioadă lungă de timp. La începutul lunii mai, Nuredin Beinur a fost condamnat de către judecătorii instanţei supreme la un an de închisoare cu suspendare pentru şantaj.  Procurorii arătau, în rechizitoriul trimis instanţei, că inculpaţii(fraţii Erchin şi Beinur Nuredin), începând din anul 2000, ar fi perceput taxe de protecţie, valoarea acestora ridicându-se la câteva mii de euro pe an, de la diverşi oameni de afaceri, în schimbul promisiunii că vor putea derula în linişte activităţi comerciale pe litoral. Totodată, din probele anchetatorilor a mai reieşit că, pentru a-şi pune în aplicare planurile, inculpaţii ar fi recurs, de cele mai multe ori, la ameninţări cu moartea la adresa persoanelor vătămate şi a membrilor familiilor acestora, precum şi a martorilor, atât în mod direct, cât şi prin mesaje telefonice sau distrugeri de bunuri cu scopul intimidării.

Citeşte şi

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz

Şi umilit, şi cu banii luaţi! Ce s-a întâmplat cu Adrian Mutu după ce a fost făcut praf de fostul său partener de afaceri!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro