Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz

Discuţiile dintre cei doi au izbucnit în vara anului trecut când Ferentz a dezvăluit că fostul ei soţ are să-i dea câteva zeci de mii de euro. 
Tribunalul Bucureşti i-a  dat dreptate Anamariei Ferentz în procesul deschis de aceasta împotriva fostului ei soţ, Marcel Toader. Instanţa a menţinut decizia luată în februarie de Judecătoria Sectorului 5  şi la obligat pe Marcel Toader "la plata către reclamantă a sumei de 5.000 lei, cu titlu de daune morale". În plus, Toader trebuie să mai achite 2.100 de lei reprezentând cheltuieli de judecată. Judecătorii au respins însă solicitatea "privind publicarea hotărârii judecătoreşti în două cotidiane centrale". Decizia este definitivă.
"Probele sunt prea elocvente"
Anamaria Ferentz cerea despăgubiri morale de 10.000 de euro. "Probele sunt prea elocvente ca să mai am de zis ceva. Este înregistrat. Totul este pe masa judecătorilor. Când scoţi ceva pe gură în faţa unui public larg la TV, atunci nu ai cum să mai retragi ce ai spus. Toate sunt acolo. Sper să se facă dreptate şi sper ca în ziua de astăzi fiecare să aibă grijă ce afirmă. Dacă nu, plăteşti pentru afirmaţiile tale", declara Ferentz în primăvară. 
Miza scandalului: 21.000 de euro 
Discuţiile dintre cei doi au izbucnit în vara anului trecut când - într-o emisiune TV - Ferentz a dezvăluit că fostul ei soţ, cu care a fost căsătorită pentru câteva luni în 2005, are să-i dea peste 21.000 de euro, bani pe care acesta i-ar fi cheltuit pentru o pretinsă afacere. Pentru fericirea lui Toader, cântăreaţa şi-ar fi vândut chiar şi maşina, pe care a luat 17.000 de euro, apoi ar  mai fi strâns din vânzările trupei "Demmo" încă 4.000 de euro, toată averea ei agonisită până în acel moment din muzică. Replica lui Toader nu a întârziat să apară. "Femeia asta are 38 de ani şi singura ei relaţie sunt eu. Singura relaţie cunoscută, singurul bărbat care i-a pus cununia pe cap, sunt eu. Pot spune că a recunoscut relaţia cu Truică, în timp ce soţia lui era însărcinată? Pot. Ea e veşnica amantă. Nimeni nu se va mai lipi vreodată de ea, peste zece ani se va uita singură în oglindă şi va vedea că în spatele ei nu e nimeni", a spus acesta.
În urmă cu o săptămână, Marcel Toader(51 de ani) s-a căsătorit cu interpreta de muzică populară Maria Constantin. 
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro