EXCLUSIV! Şoc pentru Beyonce de România! Mama ei, luată cu mascaţii!

În toamna anului trecut, Beyonce şi mama ei au fost bătute de Narcisa Balaban, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, iar acum fosta soacră a manelistului ar putea fi săltată de poliţişti.

Mama tinerei cunoscută sub numele de Beyonce de România a intrat în vizorul oamenilor legii după ce acesta a "uitat" să se prezinte joi la procesul în care Narcisa Guţă este acuzată de tâlhărie.  La următorul termen de judecată, Elena Colfescu(foto jos) va fi adusă de poliţişti, în baza unui mandat de aducere. Femeia este cea de-a doua victimă a Narcisei Guţă şi unul dintre martorii agresiunii la care a fost supusă fiica ei. Declaraţia ei s-ar putea dovedi decisivă şi ar putea duce la condamnarea fostei iubite al lui Nicolae Guţă. 

"A venit cu băieţii ei, cu nora ei şi alţi doi bărbaţi. M-au luat acei bărbaţi, m-au tras de păr. M-au pus în genunchi şi m-au lovit cu ranga, au dat şi în mama. Narcisa i-a pus cuţitul la gât mamei. Eram în genunchi şi mă uitam cum o bate pe mama.  M-a pus să stau în genunchi şi a filmat ca să arate ea la televiziuni. Băieţii aceia au furat ce au găsit prin casă", povestea îngrozită Beyonce , la câteva zile după incident. Alături de mama Madălinei, judecătorii i-ar putea audia şi pe ceilalţi participanţi la incident.


Narcisa este judecată pentru tâlhărie calificată după ce, în octombrie anul trecut, a atacat-o pe Beyonce de România(foto sus). Ea riscă până la 12 ani de puşcărie, procurorii cerând pedeapsa maximă, în condiţiile în care fapta Narcisei este deosebit de gravă. Potrivit procurorilor, Narcisa a intrat înarmată în casa Mădălinei Dumitriu.

Citeşte şi

Aroganţă maximă! Ce face "piţi cu BMW" după ce a schilodit un om

Răsturnare de situaţie în dosarul incendiului de la restaurantul Beirut!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro