Cele două minore dispărute marţi dimineaţă în judeţul Constanţa au fost găsite!

+2 click pentru
galerie

Roxana Marin, eleva de 13 ani din Constanţa a dispărut în drum spre şcoală

Cele două adolescente, Roxana Marin, în vârstă de 13 ani şi Maria Georgiana Neacşu, în vârstă de 12 ani au dispărut timp de două zile fără ca nimeni să ştie nimic despre ele. În urmă cu aproximativ o oră minorele au fost găsite pe stradă tefere şi nevătămate.

"Au fost găsite în comuna Lumina în urmă cu o oră, nu sunt rănite, nu au fost victimele unei răpiri, au fost duse la secţie şi vor fi audiate în prezenţa familiei. Părinţii au fost anunţaţi şi urmează să se investigheze cauza dispariţiei lor." a declarat purtătorul de cuvânt Carmen Şerbănescu  pentru SPYNEWS.ro

Roxana Marin a plecat marţi dimineaţa de acasă spre şcoală, împreună cu o colegă, iar din acel moment nu le-a mai văzut nimeni. Poliţiştii constăţeni au fost în alertă timp de două zile. Când a văzut că nu reuşeşte să dea de fiica ei, mama fetei a cerut sprijinul poliţiştilor. Disperată, aceasta a  postat pe contul adolescentei de pe o reţea de socializare  un mesaj care o îndeamnă să se întoarcă acasă.

Părinţii celor două minore se temeau că fiicele lor au fost răpite de proxeneţi. Drept pentru care, aseară, aceştia au mers la o locuinţă din comuna Lumina, strada Petrolului, unde presupuneau că s-ar fi aflat cele două. Aici l-au găsit pe un amic al elevilor, un adolescent de 16 ani, care a negat însă că ar avea vreo legătură cu proxenetismul sau că le-ar fi ţinut ascunse pe cele două minore.

Citeşte şi:

Amănunte spectaculoase în cazul minorei bătute de şeful poliţiei din Piatra Neamţ! A fost complice la o crimă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro