Celebrul fotomodel în scaun cu rotile a luat o decizie care îi va schimba viaţa!

Extrem de frumoasă, ambiţioasă, însă încercată de viaţă. Aceasta este povestea în doar câteva cuvinte a Magdei Coman, modelul în scaun cu rotile care a devenit celebră în România. După o căsnicie fericită, tânăra a fost nevoită să treacă printr-un adevărat calvar, iar timp de doi ani a purtat un adevărat război cu soţul ei în instanţă.

Astăzi, Magda Coman poate răsufla uşurată. A câştigat custodia fetiţei ei, Rahela, şi este o femeie liberă, aşa cum şi-a dorit. După doi ani în care a stat pe holurile tribunalelor pentru a se separa de soţul ei, celebrul model a primit astăzi o veste bună. "După doi ani de procese, de azi pot dormi liniştită. Divorţul s-a încheiat, iar eu am obţinut custodia Rahelei. Mulţumesc, dragul meu, fost soţ, pentru tot războiul pe care l-ai dus în instanţă cu mine, încercând să mă faci tot pe mine să plătesc pentru greşeala ta şi să vrei să îmi iei copilul din răzbunare. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai făcut sufletul ruine şi că a trebuit să suport atâta umilinţă în instanţă pentru a demonstra că dizabilitatea nu mă împiedică să fiu o mamă bună şi să îmi cresc singură copilul. Îţi doresc numai bine! De astăzi aleg să îmi continui liniştită drumul...", a scris Magda Coman pe un site de socializare.

Povestea de viaţă a Magdei Coman poate fi oricând un exemplu pentru fiecare dintre noi. La 21 de ani a fost ţintuită pe viaţă în scaunul cu rotile, dar a luptat cu toate forţele să devină mamă. Şi-a pierdut capacităţile locomotorii în urma unui accident, dar nu a renunţat niciodată să lupte. Deşi părea că nu va mai profesa niciodată ca model, Magda a demonstrat tuturor că nu există imposibil atunci când ai suficienţă voinţă.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro