Cine este bărbatul acuzat că a violat o tânără după ce a cunoscut-o pe internet!

Raluca, o tânără în vârstă de 20 de ani avea să trăiască un adevărat coşmar, după ce bărbatul de care se îndrăgostise pe internet a violat-o, aşa cum susţine ea. Reporterii SPYNEWS au aflat cine este misteriosul individ care ar fi profitat de tânăra din Argeş.

Raluca are 20 de ani şi este din comuna Mioarele. Fata, ca toate cele de vârsta ei, socializa pe Facebook cu diverse persoane, cunoscuţi sau străini. Aşa a fost şi cel pe care ea l-a crezut iubirea vieţii ei care, cu vorbe frumoase a reuşit să o convingă de toată dragostea lui. Inevitabilul s-a produs, aşa că cei doi s-au hotărât să se cunoască mai bine. Întâlnirea amoroasă s-a transformat însă într-un adevărat coşmar, după ce bărbatul ar fi violat-o fără milă pe tânără. Potrivit primelor informaţii, bărbatul locuieşte într-un sat vecin, este însurat şi lucrează ca şofer pe camion.

"În acest moment, bărbatul în vârstă de 35 de ani este plecat într-o cursă, în Anglia şi nu a fost încă audiat. Fata a fost examinată medico-legal şi aşteptăm rezultatele. Ea susţine că s-au plimbat într-o zonă mai retrasă din satul vecin, au consumat suc, iar la un moment dat au intrat în maşina bărbatului. El a cerut insistent să întreţină relaţii sexuale, însă ea s-a opus. Potrivit declaraţiilor fetei, el a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Miercuri, în jurul orei 11, tânăra a depus plângere la Poliţia Câmpulung", au declarat surse din rândul anchetatorilor, pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro