Cocoş cântă la urechea judecătorilor! Plasat sub control judiciar, vrea să plece din ţară ca să joace fotbal

Alin Cocoş - foto: b365

Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, le-a solicitat judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție să i se permită să părăsească teritoriul țării. Motivul? Este fotbalist și dorește să joace la o echipă din străinătate.

 Solicitarea a fost făcută în cadrul procesului privind retrocedările frauduloase de la ANRP, în care Alin Cocoș a fost trimis în judecată alături de tatăl său, Dorin Cocoș, fosta șefă a DIICOT Alina Bica, precum și alte persoane, scrie Agerpres.

Avocatul lui Alin Cocoș a cerut instanței revocarea controlului judiciar sau cel puțin înlăturarea interdicției de a părăsi teritoriul țării, pe motiv că acesta este fotbalist în divizia B și vrea să semneze contracte de joc cu echipe din străinătate.

Nu este pentru prima dată când Alin Cocoș invocă în fața instanței pasiunea sa pentru fotbal.

La un alt termen,  fiul lui Dorin Cocoş le-a spus magistraților că este fan al echipei de fotbal Dinamo și ar vrea să însoțească echipa în cantonament.

Citeşte şi:

Alin Cocoș o va lua razna când va vedea imaginile astea! Gina Pistol, în tandrețuri pline de senzualitate, cu o femeie! Pe STRADĂ!!!

De nerecunoscut! Din diva pe care o dorea toată România, a ajuns să fie o gospodină fericită! Imagini ABSOLUT INCREDIBILE cu GINA PISTOL


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro