Alin Cocoș o va lua razna când va vedea imaginile astea! Gina Pistol, în tandrețuri pline de senzualitate, cu o femeie! Pe STRADĂ!!!

În ultima vreme, deși lucrurile păreau să se fi ”așezat” între Gina Pistol și Alin Cocoș, iar cererea în căsătorie a fost acceptată, relația lor pare să se fi răcit. Iar acest lucru se poate observa din ieșirile publice pe care le are frumoasa blondină.


Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, zilele trecute, pe frumoasa Gina Pistol în timp ce, tristă peste măsură, se îndrepta spre o cafenea de fițe din București. Acolo însă s-a întâlnit cu o amică de-a ei cu care, de-a lungul mesei pe care au servit-o, a vorbit fără încetare, povestindu-i, probabil prin ce drame trece.


Ieșirea din cafenea a fost însă momentul în care Gina a uitat de toate supărările, ea zâmbind pentru prima oară.

Motivul? Simțind că are nevoie de afecțiune, Gina și-a luat amica de după umăr, iar aceasta i-a răspuns la îmbrățișare în cel mai senzual mod cu putință.

Mai exact, a apucat-o de fund, a ciupit-o jucăuș, iar apoi a mângâiat-o plină de dragoste, semn că relația lor depășește limitele amiciției. Iar acela a fost momentul în care Gina a zâmbit...

Citește și:

FOTO / În stare de aşa ceva nu o vedeam niciodată. Gina Pistol a făcut treburi "urât mirositoare" la "Poftiți de vă iubiți!"

I-a dat, în sfârșit, INELUL? Bijuterie ”suspectă” pe degetul Ginei Pistol

Gina Pistol, despre căsătoria cu Alin Cocoş! Când va face blondina pasul cel mare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro