FOTO / În stare de aşa ceva nu o vedeam niciodată. Gina Pistol a făcut treburi "urât mirositoare" la "Poftiți de vă iubiți!"

+4 click pentru
galerie

Sursa Foto Antena 1

Iubitoare a tradițiilor românești și a vieții la țară, Gina Pistol a avut parte de experiențe inedite la„Poftiți de vă iubiți!”.

Nea Mărin a trimis-o împreună cu celelalte vedete – Cosmina Păsărin, Cătălin Moroșanu și Octavian Strunilă – la stână, pentru a mulge oile și vacile. Zis și făcut!Înarmate cu chef de muncă și mânate de dorința de a organiza una dintre cele mai frumoase nunți din acest sezon, vedetele s-au pus pe treabă, numai că au aflat pe pielea lor că nu e lucru ușor să mulgi laptele. „O bună parte din lapte a nimerit pe cizma mea și pe picior”, povestește Gina. „Iar Moroșanu cred că avea în ghete un litru de lapte.”

Dacă oițele au fost mai necooperante, văcuțele s-au arătat mai prietenoase, astfel că Gina s-a descurcat  bine și chiar a fost invidiată de ceilalți. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți  e la 20.30 la „Poftiți de vă iubiți!”.

T.S

Citeşte şi: 

FOTO / Dezvăluiri surprinzătoare la "Poftiţi de vă iubiţi"! Care este cea mai mare frică a Cosminei Păsărin?

VIDEO / Mireasa de la "Poftiţi de vă iubiţi" a ajuns la spital!

VIDEO / Căzătură sănătoasă pentru Margherita! "Nu mă daţi afară, vă rog!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro