VIDEO / Mireasa de la "Poftiţi de vă iubiţi" a ajuns la spital!

Cosmin Selesi, Giani Kitiță, Margherita de la Clejani și Flavia de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pun la cale sub supravegherea temutului nea Mărin nunta perfectă pentru dansatorul Genil Hasim. Totuşi, de la volumul mare de muncă, se pare că apar semne ale oboselii.Repetând dansul pentru nuntă, Claudia s-a accidentat. Fiind prima oară pentru care învăţa paşii, aceasta nu a ştiut exact cum să procedeze ca să se ferească de ce urma să se întâmple. Unghia i-a fost dată peste cap şi aceasta a ajuns la spital, unde i-au fost făcute două injecţii. Durerea n-ar fi fost singura problemă, dar accidentul a adus ca şi consecinţă, schimbarea încălţămintei


"Mi s-a spus că nu există nicio altă cale decât să-mi scoată unghia. Mi-a recomandat să nu-mi iau sandalele cu toc. Nu ştiu cu ce mă voi încălţa, asta e problema", a spus supărată Claudia.

Emisiunea "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!" poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi începând cu orele 20.30, doar pe Antena 1.

Sursă foto: captură

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Căzătură sănătoasă pentru Margherita! "Nu mă daţi afară, vă rog!"

VIDEO / Giani Kiriţă, atac de panică în emisiunea "Poftiţi de vă iubiţi". Nea Mărin e pus pe şotii

VIDEO / Nea Mărin şi Giani Kiriţă, traşi pe sfoar.Farsă de zile mari la "Poftiţi pe la noi! poftiţi de vă iubiţi!". S-a lăsat cu hohote de râs!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro