VIDEO / Nea Mărin şi Giani Kiriţă, traşi pe sfoar.Farsă de zile mari la "Poftiţi pe la noi! poftiţi de vă iubiţi!". S-a lăsat cu hohote de râs!

Munca se lasă uneori și cu distracție, iar de asta nu au dus lipsă nici Giani Kiriță și Cosmin Seleși. Chemați de Nea Mărin la „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”, cei doi nu s-au ferit de treabă, dar au avut grijă și să-și facă glume unul altuia.După ce Kiriţă şi Seleşi i-au făcut o farsă lui Nea Mărin şi i-au stropit piersicile cu ardei iute, Nea Mărin, îşi ia revanşa.

Giani Kiriţă a avut parte de câteva "picanterii" serioase în ediţia de astăzi a emisiunii "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi". Cosmin Seleşi a participat şi la această farsă cu Nea' Mărin şi i-a pregătit o surpriză lui Kiriţă. Ca să-i întoarcă farsa, Nea Mărin i-a stropit trabucul lui Giani cu ardei. După ce a tras de câteva ori, i-au amorţit buzele, dar nu şi-a dat seama de adevăratul motiv.
 
"A fost un concurs. Chiar începea să-ţi fie frică să mănânci ceva, să nu fi pus cineva ceva!"
, a spus Cosmin.

Emisiunea "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!" poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi începând cu orele 20.30, doar pe Antena 1.

Sursă foto: captură video
A.C.
Citeşte şi:

VIDEO / Cosmin Seleşi îi distruge părul Margheritei de la Clejani cu un pistol de vopsit uşi: "Dacă nu se ia cu apă, se ia cu foarfeca!"

VIDEO / Daniela Crudu, CĂZĂTURĂ pe cinste: "Trebuie să intru în reparaţii!"

Daniela Crudu, LIPSITĂ de speranţă: "Dar cine mă ia pe mine?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro