VIDEO / Giani Kiriţă, atac de panică în emisiunea "Poftiţi de vă iubiţi". Nea Mărin e pus pe şotii

Nea Mărin i-a provocat un atac de panică unuia dintre invitaţii din această ediţie. Giani Kiriţă, care suferă de claustrofobie, a fost pus la încercare. Reacţiile au fost uimitoare.


Ideea trăsnită l-a făcut pe Giani să tremure. Acesta a fost închis de Nea Mărin într-o încăpere mică şi a fost blocat pentru câteva secunde. Fostul fotbalist s-a speriat de moarte în momentul în care a văzut că nu e nicio cale de ieşire.

"M-am panicat şi am început să înjur. Mi-am dat imediat tricoul jos de pe mine. Nu cred că o să mă vindec vreodată de claustrofobie", a povestit Giani.

Emisiunea "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!" poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi începând cu orele 20.30, doar pe Antena 1.

Sursă foto: captură

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Nea Mărin şi Giani Kiriţă, traşi pe sfoar.Farsă de zile mari la "Poftiţi pe la noi! poftiţi de vă iubiţi!". S-a lăsat cu hohote de râs!

VIDEO / Margherita de la Clejani, dezvăluiri despre ceremonia de vis! "Nunta mea va fi cu adevărat specială"

VIDEO / Margherita de la Clejani, la un pas să rămână fără păr, la "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!": "Dacă nu se ia cu apă, se ia cu foarfeca!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro