Combinaţii periculoase între interlopi! Ce legătură este între noua iubită a celui mai cunoscut bătăuş din gruparea Sportivilor şi Sile Cămătaru!

Povestea de viaţă a lui Dan Cioară poate fi oricând un scenariu de film. Propria lui soţie l-a aruncat în spatele gratiilor după ce l-a acuzat că ar fi şantajat-o, iar acum s-a cuplat cu una dintre cele mai periculoase femei. Reporterii SPYNEWS.ro au aflat detalii incredibile despre noua cucerire a lui Daniel Neacşu, alias Dan Cioară.

Nu prea a avut noroc în dragoste, iar acest aspect nu pare să se schimbe acum. Deşi trăieşte o poveste de iubire ca în filme cu Silvia (foto sus), Dan Cioară a intrat în gura... duşmanului. Mai exact, Silvia, bruneta focoasă care i-a devenit iubită oficială, este rudă de sânge cu temuţii interlopi din clanul Ghioală, "gorilele" care executau treburile murdare ale Cămătarilor şi terorizau afaceriştii din Capitală, pentru a stoarce de la aceştia taxele de protecţie impuse de Nuţu. Aşa că Dan Cioară a reuşit să intre fix în gura duşmanului, dat fiind faptul că fosta lui soţie, Beatrice Tican, ar avea o relaţie secretă cu Sile Cămătaru, relaţie dezvăluită recent de SPYNEWS.ro.

Astfel, nu este exclus ca în această situaţie Dan Cioară să se întâlnească în viitorul apropiat, după lui Sile, cu temutul rival care i-a luat nevasta, la celebrele chefuri organizate de către celebrii interlopi din clanul Cămătarilor. Şi, ce va ieşi acolo...

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro