Copiii vor rămâne marcaţi pe viaţă. Părinţii au făcut asta ÎN FAŢA LOR şi poliţiştii i-au ARESTAT pe loc: "Cei mici PLÂNGEAU!"

Poliţiştii din SUA au avut un şoc când au primit o reclamaţie de la nişte copii. Ce le-au reclamat copiii este de neimaginat. Părinţii celor mici au fost arestaţi pe loc.

A. Negron (30 de ani) şi Elias Alicea (38 de ani) formează un cuplu non-conformist din SPringfield, Massachusets. De fapt, este un cuplu scandalos de non-conformist, pentru că cei doi au făcut o partidă de "sex zgomotos" pe podeaua bucătăriei, chiar în faţa copiilor. Cei mici au chemat poliţiştii, care, când au ajuns la faţa locului, au avut un şoc: "show-ul" părinţilor nu se terminase!

Mai mult, Elias Alicea a avut o ieşire necontrolată: "Iubitule, pune-ţi nişte haine pe tine. Nu vreau ca porcii ăştia (n.r. - poliţiştii) să te vadă dezbrăcat!". Apoi a trecut la ameninţări: "O să rănesc pe cineva dacă nu plecaţi acum!". Femeia a fost încătuşată, dar numai după ce s-a luptat cu organele legii.

"Îmi pare rău, pur şi simplu s-a întâmplat",
s-a justificat femeia în faţa poliţiştilor, când a fost dusă la interogatoriu. Elias Alicea a adăugat şi un alt amănunt: ea şi A. Negron băuseră bine şi n-au mai ţinut cont că erau copiii de faţă. "Cei mici plângeau", au spus poliţiştii care au ajuns la faţa locului.

Departamentul care are grijă de copii şi de derapaje familiale va prelua cazul. "E OK, ei ştiu cine sunt", a spus Negron. Semn că nu e prima oară când a făcut astfel de gesturi.

SURSA FOTO: saloane.ro

CITEŞTE ŞI: 
INCREDIBIL! Au făcut sex în maşina poliţiei! Ce a urmat după ce au fost prinşi

O profesoară a fost arestată după ce a fost dată în primire de soţul ei. Ce a făcut cu un elev este de neimaginat

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro