Culmea tupeului şi nesimţirii! Ce a spus tatăl unuia dintre măcelarii care i-au tăiat coada unui câine, cu toporul, când credea că nu-l aude nimeni! Avem proba video!

Scandalul incredibil de la Brăila, unde trei tineri au fost filmaţi în timp ce tăiau coada unui câine cu toporul, pe viu, capătă proporţii!
Tatăl unuia dintre tinerii care au fost filmaţi în timp ce mutilau animalul fără apărare a fost înregistrat cu o cameră ascunsă în timp ce susţinea că băieţii puteau fi capabili de un gest şi mai şocant: să arunce coada bietului patruped pe grătar, ca să o gătească. Şi, încercând să îi transforme pe măcelari în victime, bărbatul a spus că, prăjind coada câinelui, tinerii ar fi putut să protesteze faţă de greutăţile cu care se confruntă societatea noastră.
IATĂ FILMUL INCREDIBIL, ÎN CARE BĂRBATUL SUSŢINE CĂ TINERII AU GREŞIT CU UN SINGUR LUCRU: AU POSTAT FILMUL PE INTERNET!
Daniel Dima, Marius Bianu şi Adrian Bunea sunt cei trei tineri fără inimă. Unul a ţinut câinele de picioarele din faţă, altul i-a ţinut coada, iar al treilea a lovit cu toporul, retezându-i animalului coada. Isprava celor trei a făcut deja ocolul internetului, iar iubitorii de animale au cerut să se facă dreptate.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro