Curs valutar BNR, azi, 18 noiembrie. Euro și lira sterlină cresc, dolarul american scade. Cât costă un gram de aur

Curs valutar BNR, azi, 18 noiembrie. Euro și lira sterlină cresc, dolarul american scade. Cât costă un gram de aur © arhivă

Monedele suferă din nou modificări astăzi, 18 noiembrie! Banca Națională a României a anunțat cursul zilei de astăzi și spre deosebire de ziua de vineri, euro crește și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline. Pe de altă parte, dolarul american scade.

Curs valutar azi, 18 noiembrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Comparativ cu ziua de vineri, astăzi, 18 octombrie, euro și lira sterlină cunosc creșteri semnificative, în timp ce dolarul american scade considerabil. 

Curs BNR pentru Euro luni, 18 noiembrie

Moneda europeană își schimbă din nou valoarea. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro crește astăzi, 18 noiembrie, după ce vineri a înregistrat valori mult mai mici. Moneda europeană a ajuns azi la valoarea de 4.7729 lei, cu 0.0062 lei mai mult decât vineri, când înregistra o valoare de 4.7667 lei.

Curs BNR pentru Dolar luni, 18 noiembrie

Situația nu este, însă, una favorabilă și pentru dolar. Dolarul american înregistrează azi o valoare mai mică față de cea pe care a înregistrat-o vineri, căci este în scădere. Astăzi, 18 noiembrie, dolarul american valorează 4.3159 lei, cu 0.0065 mai puțin față de ziua de vineri. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 18 noiembrie

Lira sterlină crește și ea astăzi! Banca Națională a României (BNR) a comunicat că aceasta are azi o valoare de 5.5938 lei, cu 0.0291 lei mai mult decât vineri, când înregistra o valoare de 5.5647 lei. 

Cât costă un gram de aur azi, 18 noiembrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 202.3260 lei, cu 1.3012 lei mai puțin decât vineri, 15 noiembrie, atunci când avea o valoare de 203.6272 lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro