Curs valutar BNR, azi, 8 noiembrie. Creșteri semnificative pentru euro, dolar american și liră

Curs valutar BNR, azi, 8 noiembrie. Creșteri semnificative pentru euro, dolar american și liră © arhivă

Monedele suferă din nou modificări astăzi! Banca Națională a României a anunțat cursul zilei de astăzi și spre deosebire de ieri, când euro, dolarul american și lira sterlină s-au prăbușit, astăzi, toate cele 3 monede cunosc creșteri semnificative. 

Curs valutar azi, 8 noiembrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Astăzi, 8 octombrie, euro, dolarul american, dar și lira sterlină cresc față de ziua de ieri și înregistrează valori mult mai mari. 

Curs BNR pentru Euro vineri, 8 noiembrie

Moneda europeană își schimbă din nou valoarea. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro crește astăzi, 8 noiembrie, după ce ieri a înregistrat valori mult mai mici. Moneda europeană a ajuns azi la valoarea de 4.7615 lei, cu 0.0018 lei mai mult decât ieri, când înregistra o valoare de 4.7597 lei.

Curs BNR pentru Dolar vineri, 8 noiembrie

Situația este una favorabilă și pentru dolar. Dolarul american înregistrează azi o valoare mai mare față de cea de ieri, căci este în creștere. Astăzi, 8 noiembrie, dolarul american valorează 4.3137 lei, cu 0.0205 mai mult față de ziua de ieri, 7 noiembrie. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 8 noiembrie

Lira sterlină crește și ea astăzi! Banca Națională a României (BNR) a comunicat că aceasta are azi o valoare de 5.5270 lei, cu 0.0024 lei mai mult decât ieri, când înregistra o valoare de 5.5246 lei. 

Cât costă un gram de aur azi, 8 noiembrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 203.3805 lei, cu 1.4557 lei mai puțin decât ieri, 7 noiembrie, atunci când avea o valoare de 204.8362 lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro