Curs valutar BNR, azi, 7 noiembrie. Euro, dolarul american și lira se prăbușesc! Cât costă un gram de aur

Curs valutar BNR, azi, 7 noiembrie. Euro, dolarul american și lira se prăbușesc! Cât costă un gram de aur © arhivă

Monedele suferă din nou modificări astăzi! Banca Națională a României a anunțat cursul zilei de astăzi și spre deosebire de ieri, când euro, dolarul american și lira sterlină au crescut, astăzi se înregistrează din nou scăderi în cursul valutar al acestora. 

Curs valutar azi, 7 noiembrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Astăzi, 7 octombrie, euro, dolarul american, dar și lira sterlină scad din nou și înregistrează valori mult mai mici față de ziua de ieri. 

Curs BNR pentru Euro joi, 7 noiembrie

Moneda europeană își schimbă din nou valoarea. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, euro scade astăzi, 7 noiembrie, după ce ieri a înregistrat valori mai mari. Moneda europeană a ajuns azi la valoarea de 4.7597 lei, cu 0.0029 lei mai puțin decât ieri, când înregistra o valoare de 4.7626 lei.

Curs BNR pentru Dolar joi, 7 noiembrie

Nici situația dolarului nu este una mai roz. Moneda americană scade și ea astăzi și înregistrează o valoare de 4.2932 lei, cu 0.0017 lei mai puțin decât ieri, 6 noiembrie. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 7 noiembrie

Lira scade și ea astăzi. Banca Națională a României (BNR) a comunicat că aceasta are azi o valoare de 5.5246 lei, cu 0.0098 lei mai puțin decât ieri, când înregistra o valoare de 5.5344 lei. 

Cât costă un gram de aur azi, 7 noiembrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 204.8362 lei, cu 0.4755 lei mai puțin decât ieri, 6 noiembrie, atunci când avea o valoare de 205.3117 lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro