Curs valutar BNR, azi, 6 noiembrie. Creșteri semnificative pentru euro, dolar american și liră sterlină!

Curs valutar BNR, azi, 6 noiembrie. Creșteri semnificative pentru euro, dolar american și liră sterlină! © arhivă

Curs valutar azi, 6 noiembrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Astăzi, 6 octombrie, euro, dolarul american, dar și lira sterlină cunosc o creștere semnificativă față de ziua de ieri. 

Miercuri, 6 noiembrie, monedele au suferit din nou modificări. După ce în ultimele zile unele dintre ele au scăzut, astăzi, moneda europeană, dolarul american, dar și lira sterlină cresc din nou. 

Curs BNR pentru Euro miercuri, 6 noiembrie

După 2 zile în care a tot crescut și scăzut, moneda europeană crește din nou, astăzi. Banca Naţională a României a anunţat cursul valutar pentru ziua de azi, 6 noiembrie, iar euro cunoaște o creștere față de ziua de ieri. Moneda europeană a ajuns la valoarea de 4.7626 lei, cu 0.0086 lei mai mult decât pe 5 noiembrie, atunci când înregistra o valoare de 4.7540 lei.

Curs BNR pentru Dolar miercuri, 6 noiembrie

De asemenea, Banca Națională a României a transmis și cursul valutar pentru un dolar azi, 6 noiembrie. La fel ca ieri, dolarul american cunoaște o creștere și înregistrează o valoare de 4.2949 lei, cu 0.0207 lei mai mult decât ieri. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 6 noiembrie

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. La fel ca în cazul dolarului și al monedei europene, și aceasta crește astăzi și înregistrează o valoare de 5.5344 lei, cu 0.0190 lei mai mult decât ieri, 5 noiembrie. 

Cât costă un gram de aur azi, 6 noiembrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 205.3117 lei, cu 1.4672 lei mai puțin decât ieri, 5 noiembrie, atunci când avea o valoare de 206.7789 lei. 


facebook whatsapp twitter pinterest