Curs valutar BNR, azi, 5 noiembrie. Euro se prăbușește, dolarul american și lira sterlină sunt în creștere

Curs valutar BNR, azi, 5 noiembrie. Euro se prăbușește, dolarul american și lira sterlină sunt în creștere © arhivă

Curs valutar azi, 5 noiembrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Astăzi, 5 octombrie, moneda europeană se prăbușește, iar pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină cunosc o creștere semnificativă față de ziua de ieri. 

Marți, 5 noiembrie, monedele au suferit din nou modificări. După ce a cunscut creșteri semnificative în ziua precedentă, acum, euro scade și, pe de altă parte, cursul se modifică și pentru dolarul american, dar și pentru lira sterlină. 

În comparație cu euro, cele 2 monede scad astăzi, 5 noiembrie și înregistrează valori mai mici față de ziua precedentă.

Curs BNR pentru Euro marți, 5 noiembrie

Ieri, 4 noiembrie, moneda europeană a crescut, iar azi îi scade din nou valoarea. Banca Naţională a României a anunţat cursul valutar pentru ziua de azi, 5 noiembrie, iar euro a ajuns la valoarea de 4.7540 lei, cu 0.0010 lei mai puțin decât pe 4 noiembrie, atunci când înregistra o valoare de 4.7550 lei.

Curs BNR pentru Dolar marți, 5 noiembrie

De asemenea, Banca Națională a României a transmis și cursul valutar pentru un dolar azi, 5 noiembrie. Dolarul american cunoaște o creștere azi față de ziua de ieri și înregistrează o valoare de 4.2742 lei, cu 0.0142 lei mai puțin decât ieri. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 5 noiembrie

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. La fel ca în cazul dolarului, moneda crește astăzi și înregistrează o valoare de 5.5154 lei, cu 0.0132 lei mai puțin decât ieri, 4 noiembrie. 

Cât costă un gram de aur azi, 5 noiembrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 206.7789 lei, cu 0.1023 lei mai puțin decât ieri, 4 noiembrie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro