Curs valutar BNR, azi, 4 octombrie. Euro crește din nou, iar dolarul și lira sterlină scad

Curs valutar BNR, azi, 4 octombrie. Euro crește din nou, iar dolarul și lira sterlină scad © arhivă

Curs valutar azi, 4 noiembrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Astăzi, 4 octombrie, moneda europeană crește din nou, iar pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină cunosc o scădere față de ziua de vineri. 

Luni, 4 noiembrie, cursul valutar suferă din nou modificări. Euro crește față de ziua de vineri și înregistrează o valoare mai mare, iar pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină scad semnificativ. 

Curs BNR pentru Euro luni, 4 noiembrie

Săptămâna trecută, moneda europeană a tot oscilat în valori, iar azi este în creștere, din nou. Banca Naţională a României a anunţat cursul valutar pentru ziua de azi, 4 noiembrie, iar euro a ajuns la valoarea de 4.7550 lei, cu 0.0005 lei mai mult decât pe 1 noiembrie, atunci când înregistra o valoare de 4.7545 lei.

Curs BNR pentru Dolar luni, 4 noiembrie

De asemenea, Banca Națională a României a transmis și cursul valutar pentru un dolar azi, 4 noiembrie. Dolarul american cunoaște o scădere azi față de ziua de vineri și înregistrează o valoare de 4.2600 lei, cu 0.0070 lei mai puțin decât vineri. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 4 noiembrie

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. La fel ca în cazul dolarului, moneda scade astăzi și înregistrează o valoare de 5.5022 lei, cu 0.0231 lei mai puțin decât vineri, 1 noiembrie. 

Cât costă un gram de aur azi, 4 noiembrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a scăzut și înregistrează 206.8812 lei, cu 0.3115 lei mai puțin decât vineri, 1 noiembrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro