Curs valutar BNR azi, 23 aprilie: Euro și dolarul american scad, lira sterlină se menține la aceeași valoare

Curs valutar BNR azi, 23 aprilie: Euro și dolarul american scad, lira sterlină se menține la aceeași valoare © cavaleria.ro

Curs valutar azi, 23 aprilie. Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de astăzi. Astăzi, 23 aprilie, moneda europeană și dolarul scad, iar lira sterlină se menține la valoarea comunicată ieri de către BNR. 

Astăzi, la cursul valutar s-au înregistrat valori mai mici față de zilele trecute pentru euro și pentru dolarul american. Pe de altă parte, lira sterlină a rămas la valoarea comunicată ieri de către Banca Națională a României.

Curs BNR pentru Euro

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi valoarea pentru un euro. Astfel, după câteva zile în care scăzut, nici astăzi nu stă prea bine, căci moneda europeană scade din nou! Euro valorează astăzi 4.7581 lei, cu 0.0003 lei mai puțin față de ziua de ieri. 

Curs BNR pentru Dolar

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru un dolar. Astăzi, 23 aprilie, dolarul american scade și el și valorează 4.2268 lei, cu 0.0038 mai puțin față de ziua precedentă. 

Curs valutar GBP. Cum se situează Lira Sterlină 

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. Lira sterlină rămas la aceeași valoare de ieri, respectiv 5.4956 lei. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro