Curs valutar BNR, azi, 30 octombrie. Creșteri semnificative pentru euro și lira sterlină. Dolarul american scade!

Curs valutar BNR, azi, 30 octombrie. Creșteri semnificative pentru euro și lira sterlină. Dolarul american scade! © arhivă

Curs valutar azi, 30 octombrie. Banca Națională a României a anunțat cursul din această zi, iar monedele au suferit din nou modificări. Mai exact, azi, 30 octombrie, moneda europeană crește față de zilele trecute și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline. Pe de altă parte, dolarul american scade astăzi. 

Miercuri, 30 octombrie, potrivit informațiilor furnizate de Banca Națională a României, după câteva zile în care a suferit fel și fel de modificări, azi, moneda europeană, dar și lira sterlină cunosc o creștere semnificativă. Pe de altă parte, dolarul american scade azi și înregistrează o valoare mult mai mică față de zilele trecute. 

Curs BNR pentru Euro miercuri, 30 octombrie

După câteva zile în care a oscilat în valori, azi moneda europeană este în creștere. Banca Naţională a României a anunţat cursul valutar pentru ziua de azi, 30 octombrie, iar euro a ajuns la valoarea de 4.7572 lei, cu 0.0005 lei mai mult decât ieri, atunci când înregistra o valoare de 4.7567 lei.

Curs BNR pentru Dolar miercuri, 30 octombrie

De asemenea, Banca Națională a României a transmis și cursul valutar pentru un dolar azi, 30 octombrie. Dolarul american scade astăzi și înregistrează o valoare de 4.2765 lei, cu 0.0162 mai puțin față de ziua precedentă. 

Curs valutar GBP. Cât înregistrează Lira Sterlină azi, 30 octombrie

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. Moneda crește și ea astăzi și înregistrează o valoare de 5.5130 lei, cu 0.0066 lei mai mult decât ieri, 29 octombrie. 

Cât costă un gram de aur azi, 30 octombrie

Astăzi, valoarea unui gram de aur a crescut și înregistrează 205.3068 lei, cu 0.1386 lei mai mult decât ieri, 29 octombrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro