Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Câte grade a avut seismul

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Câte grade a avut seismul © Arhiva

România s-a cutremurat, din nou! Un seism a avut loc pe teritoriul țării noastre în urmă cu scurt timp, în zona seismică Vrancea. 

Potrivit datelor furnizate de specialiștii de la Institutul Național pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în Vrancea și a avut magnitudinea de 3.7 pe scara Richter, la adâncimea de 136km.

Seismul -a produs în apropierea următoarelor oraşe: 77km E de Brasov, 92km NE de Ploiesti, 101km S de Bacau, 115km V de Galati, 117km NV de Braila, 143km N de Bucuresti, 164km NE de Pitesti, 182km SV de Iasi, 191km E de Sibiu, 208km N de Ruse, anunță INFP.

Arsenie Boca, profeție despre un cutremur puternic

Părintele Arsenie Boca a avut o profeție potrivit căreia ar urma să aibă loc un cutremur. Seismul va fi foarte mare, mult mai mare decât cele petrecute până acum în Capitală. Acesta ar urma să șteargă Bucureștiul de pe fața Pământului. Motivul, spunea Arsenie Boca, ar fi drept pedeapsă pentru păcatele mult prea mari și mult prea numeroase ale oamenilor.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, au fost cuvintele lui Arsenie Boca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro