Arsenie Boca, predicție îngrozitoare despre un cutremur în București. A prezis deja două seisme majore

Arsenie Boca, predicție îngrozitoare despre un cutremur în București. A prezis deja două seisme majore © Arhivă

De-a lungul timpului, părintele Arsenie Boca a avut numeroase profeții, unele dintre ele vorbind și despre diverse dezastre. Mai exact, se pare că a prezis cele două cutremure majore care au lovit România anul trecut. Însă, există și o veste foarte proastă: mai există un al treilea, care ar urma să lovească Bucureștiul și să îl șteargă de pe fața Pământului.

În profețiile sale, Arsenie Boca a vorbit despre cutremure ca „cele două ouări”. Atunci când va veni timpul, se va produce și o treia, care va spulbera întreg orașul.

Arsenie Boca, profeție despre cutremur

Conform spuselor lui Arsenie Boca, ar urma să aibă loc un cutremur și mai mare decât cele precedente, care va lovi Bucureștiul și care îl va șterge de pe fața Pământului. Totul, spunea Arsenie Boca, drept pedeapsă pentru păcatele mult prea mari și mult prea numeroase ale oamenilor.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, au fost cuvintele lui Arsenie Boca. Înainte de anii 40, atunci când a făcut profeția, le-a spus apropiaților că el nu va prinde acest eveniment, pentru că va avea loc în secolul următor.

Alte dezvăluiri interesante despre Arsenie Boca au fost făcute în cartea lui Radu Cinamar.

„Ne-a mărturisit părintele că nu va mai dura mult şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop este acela de-al otrăvi”, povestea acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro