De cine se ascunde Cream? Decizie incredibilă a Claudiei Pavel în războiul cu fostul ei iubit

Claudia Pavel - alias Cream, fosta componentă a trupei Candy - încearcă să obţină custodia băieţelui pe care îl care cu Jeremy Lewis. 
Artista i-a convins pe judecători ca următorul termen de judecată, ce se va desfăşura peste doar câteva zile, să se desfăşoare în şedinţă secretă. Potrivit deciziei instanţei, sala urmeză să fie evacuată pentru audierea celor doi martori pe care i-a propus Claudia Pavel. În plus, toate probele vor fi prezentate în spatele uşilor închise. 
Artista ar încearca astfel să-şi asigure o victorie în războiul cu fostul ei iubit, Jeremy Lewis, bărbatul cu care are un copil. Cream are mare nevoie de o decizie care să oficializeze situaţia de fapt a micuţului: Noah - cetăţean american prin naştere - se află de aproape trei ani în România după ce Claudia a luat decizia să se mute înapoi în ţară. Instanţa ar putea stabili şi un program de vizitare pentru Lewis şi ar putea discuta o eventuală contribuţie a acestuia la creşterea băieţelului.
"Totul e o minciună" 
Potrivit rudelor fostului ei iubit, Cream ar fi plecat definitiv în România fără acordul lui Jeremy Lewis. "Acesta este nepotul meu, Noah. Claudia Pavel l-a răpit şi a trecut mai bine de un an şi jumătate de când l-am văzut sau auzit. L-a luat pe Noah sub pretextul că merge în România pentru a-şi reînnoi viza şi pentru a-şi vizita familia şi nu s-a mai întors. Fratele meu, Jeremy, tatăl lui Noah, este devastat. Am văzut ce a declarat Claudia presei din România şi totul e o minciună", mărturisea sora lui Jeremy pe un site de socializare, citată de presa centrală.
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro