De la viaţa monahală, la bairam cu bere! Iulia Ionescu îşi sărbătoreşte libertatea cu alcool!

+2 click pentru
galerie

Iulia Ionescu împreună cu colegele ei

A reuşit să ţină cu sufletul la gură mii de români atunci când a ales să fugă la mânăstire. Eleva Iulia Ionescu şi-a revenit complet după încercările adolescentine prin care a trecut. Mai mult decât atât, se pare că eminenta de la Sf. Sava profită din plin de libertatea oferită de părinţii ei. Tânăra sărbătoreşte alături cu colegele ei cu...bere!

Iulia Ionescu a dispărut de acasă în luna februarie şi timp de patru zile a bătut la porţile mănăstirilor din Neamţ şi Suceava, unde ar fi încercat să se călugărească, după cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei, preotul Visarion Alexa.

În urma alegerilor tinerei, numeroase controverse s-au ridicat, iar viaţa acesteia a fost pusă sub lupa presei. De când eleva a revenit la prestgiosul liceu din Capitală, totul pare că a reintrat în normal. Părinţii Iuliei i-au oferit încrederea de care avea nevoie o tânără de 15 ani.

Nimeni nu a bănuit însă că tânăra va profita de diverse ocazii şi momente de libertate pentru a consuma băuturi alcoolice cu colegele ei. Într-una dintre petrecerile tinerelor de clasa a IX-a, fetele şi-au potolit setea cu doze de bere reci ca gheaţa. Într-un cerc restrâns, înconjurată de fete de vârsta ei, Iulia părea că se simte foarte bine. În ţinute atent alese, elevele s-au fotografiat şi s-au distrat aşa cum numai tinerii din ziua de azi ştiu să o facă.
După petrecerea de pomină, fetele au postat rapid fotografiile pe site-ul personal de socializare, însă un singur detaliu a trecut neobservat şi le-a dat de gol pe puştoaicele de 15 ani: dozele de bere goale.

În urmă cu mai puţin de două luni Iulia vorba despre viaţa monahală

Iulia Ionescu ţinea legătura cu duhovnicul ei în permanenţă prin mailuri. Au fost sute de emailuri în care Iulia, la vârsta pubertăţii vorbea despre viaţa monahală, pe care o vedea ca pe un refugiu. Vorbea despre dorinţa de a merge la mănăstire, fără să specifice un loc anume unde să se retragă.

Citeşte şi:

Nu a mai rămas nimic din eleva olimpică! Iulia Ionescu, revenire dezastruoasă la şcoală!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro