Decizia radicală luată de un primar! Elevele virgine vor primi burse de studii

Sursa foto: Hepta

Primarul oraşului Uthukela, Africa de Sud, a uimit o lume întreagă după ce a luat decizia de a oferi burse de studii la cele mai bune colegii și facultăți din zonă dacă dovedesc că sunt virgine.

Din dorinţa de a preveni exploatarea tinerelor sărace, care au tendinţa să "meargă" pe căi greşite mult prea devreme, edilul a decis să le recompenseze fecioria.

Astfel, fetele care-şi manifestă dorinţa de a primi o astfel de bursă trebuie să se "angajeze" că va rămâne virgină până la sfârșitul perioadei de studiu, ceea ce poate însemna trei sau patru ani. Mai mult, ele sunt de acord ca pe parcursul acestor ani să fie supuse unor controale periodice pentru a-și certifica virginitatea.

”Pentru noi este doar o formă de ale mulțumi tinerelor că rămân pure și le încurajăm să mai rămână pure și pentru viitorii trei ani până la absolvire
”, a declarat Jabulani Mkhonza, purtătorul de cuvânt al primăriei, conform Metro.co.uk

De asemenea, aceste burse sunt oferite şi femeilor tinere, pentru a preveni cazurile de exploatare sexuală. Totuşi, măsura luată de aceştia nu este privită cu ochi buni de reprezentanţii Ministerului Educaţiei care nu sunt de acord cu decizia luată.

Citeşte şi:

VIDEO / Două eleve din Piteşti au încercat să se SINUCIDĂ, în curtea şcolii

VIDEO / S-au "ameţit" în timpul orelor de curs! Trei eleve de la un liceu au consumat substanţe INTERZISE la şcoală

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro