VIDEO / Declaraţii emoţionante ale Petruţei, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe. Ce regret are femeia care i-a fost alături chiar şi după divorţ

Petruţa, prima soţie a lui Andrei Gheorghe, declaraţii emoţionante despre Andrei Gheorghe

Petruţa, fosta soţie a omului de televiziune Andrei Gheorghe, a vorbit într-un interviu pentru Antena 3 despre relaţia pe care o avea cu fostul ei soţ, dar şi despre faptul că nu ştia că Andrei Gheorghe ar avea probleme de sănătate.

Petruţa Gheorghe a mai spus că doar cu câteva ore înainte de vestea cumplită vorbise cu fostul său soţ la telefon, pe care îl văzuse foarte liniştit.

"Vorbeam în fiecare zi. Şi am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre. Era aşa senin şi împăcat. Era aşa de o vreme, era liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte că se simte extraordinar de liniştit şi împăcat. Se văzuse şi cu prietenii noştri, cu care se simţise foarte bine. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă când nu a răspuns la telefon şi am văzut că toate maşinile în garaj, el nu pleca niciodată fără maşină. Nu avea probleme medicale de care să fi ştiut, în schimb cred că i-au lipsit controalele anuale. Dacă ne-am mai fi întâlnit o dată cred că i-aş fi spus doar că îl iubesc, doar asta", a spus Petruţa Gheorghe pentru Antena 3.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro