Atenție!
Conținut pentru adulți!

Deţinut violat de patru colegi, cu PET-uri şi cozi de mături!

foto: topinfopost.com

Un deţinut a fost violat, în repetate rânduri, de colegii de celulă, cu PET-uri şi cozi de mături. 
Patru deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi - Ergut Sali, Ionuţ Vlad Muraru, Alexandru Petru Costin şi Constantin Andrei Adam - au ajuns în faţa instanţei, fiind acuzaţi că au violat un coleg de celulă.
Procurorii, citaţi de ziaruldeiasi.ro, au menţionat că "inculpatul Muraru Vlad era desemnat ca şef de ca­meră, datorită acestei funcţii având un comportament de înjosire a celorlalţi din ca­meră, încercând să se facă respectat". Potrivit anchetatorilor, prima agresiune sexuală asupra lui Robert B. datează din 21 ianuarie, când acesta a fost obligat de Constantin Adam să se urce într-un pat şi să întreţină raporturi sexuale anale şi orale cu el. "La sugestia inculpatului Muraru Vlad, inculpatul Sali Ergut a luat coada din lemn de la o mătură, pe care a introdus-o persoanei vătămate în anus, ajutat de inculpatul Muraru Vlad, care ţinea partea vătămată de ambele mâini, inculpatul Sali Ernut ţinând partea vătă­mată de un şold. După acest episod, la un interval de timp scurt, inculpatul Adam An­drei Constantin a confecţionat din hârtie o pâlnie pe care, cu sprijinul inculpatului Mu­ra­ru Vlad, i-a introdus-o forţat persoanei vătămate în anus, dar inculpatul Mu­raru Vlad nu s-a oprit aici, a luat un bidon de doi litri cu apă, turnând conţinutul prin acea pâlnie", menţionează procurorii.
Deşi atrocităţile s-au repetat zile la rând, gardienii de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi n-au văzut nimic... Reporterii SPYNEWS au încercat, astăzi, să obţină un punct de vedere de la instituţia amintită, însă niciun reprezentant al Penitenciarului Iaşi nu a catadicsit să răspundă la telefoanele de serviciu, plătite din bani publici.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro