Gigi Becali va avea parte de un şoc atunci când va afla ce a făcut cerşetorul căruia i-a oferit o casă! Decizie neaşteptată a vagabondului de la Piaţa Victoriei

A cutremurat o ţară întreagă cu povestea lui. Adolescentul care cerşea însoţit de câinele lui lup îngheţa pe străzile Bucureştiului pentru câţiva bănuţi, însă bunătatea şi ajutorul vedetelor din România ar fi trebuit să îi schimbe viaţa. Şi, totuşi...

La doar 16 ani, Radu cerşea în Piaţa Victoriei îngropat în zăpadă, ţinându-şi câinele în braţe. Povestea lui a făcut înconjurul Internetului şi astfel nume cunoscute din showbiz-ul românesc au dat o mână de ajutor pentru Radu şi familia lui. Gigi Becali i-a oferit o casă, iar adolescentul avea să înceapă o nouă viaţă, departe de locul care i-a răpit copilăria, acolo unde era tratat cu indiferenţă.

Lucrurile nu au stat, însă, aşa. Reporterii SPYNEWS.ro au descoperit că tânărul s-a întors pe strada unde obişnuia să cerşească. De data aceasta îmbrăcat gros, cu haine noi şi curate, din nou alături de Lupu, câinele lui şi prietenul de suflet. Fotografia în care este surprins Radu este făcută în urmă cu doar două zile, la scurt timp după ce televiziunile au arătat casa în care urma să se mute.

Cazul adolescentului a devenit viral pe Facebook

Îmbrăcat cu o geacă subţire şi aşezat pe o pătură care abia se mai vedea sub stratul de zăpadă, băiatul se încălzea la începutul lunii ianuarie alături de Lupu, căţelul lui devotat. Un trecător a imortalizat momentul, iar povestea lui a fost distribuită de peste 30.000 de oameni, care şi-au dorit să îl ajute.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro