Detoxifiere după festinul de Paşte! Încearcă cea mai simplă cură cu legume şi fructe din piaţă
Publicat pe 13.04.2015 la 16:45 Actualizat pe 13.04.2015 la 16:53
Excesele culinare de Paşte aduc cu ele o adevărată avalanşă de toxine, deloc benefice pentru sănătate. Din acest motiv, medicii recomandă să ne curăţăm organismul după festin.
Excesele culinare de Paşte aduc cu ele o adevărată avalanşă de toxine, deloc benefice pentru sănătate. Din acest motiv, medicii recomandă să ne curăţăm organismul după festin.
După ce am mâncat carne de miel, drob, ouă şi multe dulciuri, medicii ne recomandă o alimentaţie bogată în fructe şi legume. Numai aşa putem ajuta organismul să-şi revină după ce a fost bombardat cu toxine şi grăsimi.
Cei care vor să ţină o cură de detoxifiere trebuie să renunţe la alimente procesate, cafea, la alcool, tutun, zahăr, făină, lactate, carne şi ouă. În zilele de detoxifiere, alimentaţia se bazează pe sucurile proaspete din fructe şi legume. Merele sunt foarte bune pentru detoxifiere, dar şi pentru a scădea în greutate.
De asemenea, vă puteţi curăţa organismului, într-o singură zi, dacă veţi consuma portocale. Sucul de la cinci portocale se diluează în cinci litri de apă şi pe parcursul întregii zile se bea din două în două ore câte un pahar. Sucul de ghimbir ajută tranzitul intestinal. Pe lângă ingredientul principal, se prepară din două mere, o portocală sau o lămâie, toate mixate la blender. Dacă nu vă plac sucurile din fructe, puteţi mânca salate. Legumele cele mai indicate în curele de detoxifiere sunt ţelina şi castravetele.
Foto: Hepta
M.T.
Citeşte şi:
Secretele dietei de detoxifiere!
DIETA specială de după Paşte. Aşa îţi cureţi organismul după ce ai mâncat copios