Maria Câmpina, în lacrimi! I-au luat tot! Şi coroana, şi palatul, şi jumătate de milion de euro! Pe asta nu a prezis-o!

Trăienică Pandeluş, soţul femeii considerată "regina magiei albe", este cercetat de ani de zile de către procurorii bucureşteni.

Judecătoria Sectorului 6 a dispus "confiscarea sumei de 500.000 EURO, ce urmează să se plătească în lei la cursul BNR de la data plăţii, de la inculpatul Pandeluş Trăenică", soţul vrăjitoarei Maria Câmpina, în dosarul în care acesta este judecat pentru înşelăciune. Pentru acoperirea sumei "toate bunurile mobile şi imobile aflate în proprietatea inculpatului Pandeluş Trăenică"  vor fi sechestrate. Asta include şi bunurile soţiei sale Maria Câmpina, obţinute în timpul căsniciei.
Decizia are şi o parte bună: Pandeluş a scăpat de puşcărie. Nu pentru că ar fi nevinovat! Fapta pentru care este judecat s-a prescris în condiţiile în care au trecut 13 ani de atunci. Decizia instanţei nu este însă definitivă.


Necazurile acestuia au început în 2002 când ar fi obţinut ilegal un imobil în Sectorul 1 al Capitalei, prin introducerea în dosarul de la arhiva Administraţiei Fondului Imobiliar a unor documente de proprietate contrafăcute(documente anulate prin decizia instanţei). Pandeluş ar fi fost ajutat de foşti angajaţi ai Primăriei Sectorului 1. După ce ar fi cumpărat imobilul cu acte de proprietate falsificate, soţul Mariei Câmpina ar fi vândut imobilul unei persoane de bună-credinţă, pentru jumătate de milion de euro.

"Eu nu am făcut aşa ceva"

Pandeluş a negat orice fel de implicare într-un astfel de dosar. "Eu nu am făcut aşa ceva. Nu înţeleg de ce după zece ani primesc întrebările astea", ne-a spus Pandeluş, care este acuzat de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, dare de mită şi luare de mită. Potrivit datelor de la Primăria Sectorului 1, familia Pandeluş are nu mai puţin de şapte imobile în nordul Bucureştiului. La percheziţii, anchetatorii au ridicat din casele acestuia o puşcă de vânătoare cu alice, o puşcă de colecţie cu glonţ, un pistol cu bile de cauciuc şi un pistol cu gaze, documentele aferente acestor arme şi mai multe cartuşe.

Citeşte şi

Să vezi şi să nu crezi! Campaniile politice ale lui Gigi Becali, sponsorizate de gărzile sale de corp

Divorţ de un miliard de euro! Unul dintre cei mai bogaţi români îşi întâlneşte soţia în faţa judecătorilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro