Să vezi şi să nu crezi! Campaniile politice ale lui Gigi Becali, sponsorizate de gărzile sale de corp

Fostul preşedinte al Partidului Noua Generaţie - Creştin Democrat( PNG-CD) a fost europarlamentar şi deputat al României în perioada 2012-2013. 

Potrivit unor documente obţinute de reporterii spynews.ro, ce conţin numele persoanelor care au făcut donaţii către PNG-CD, bodyguarzi latifundiarului jucau în rol foarte important în schema de partid. În perioada 2007-2008, Ştefan-Fănuş Dediu, Cătălin-Otto Zmărăndescu şi Marcel Popa, cei trei bărbaţi pe care Gigi i-a trimis să îi recupereze maşina din mâinile hoţilor, au făcut donaţii generoase către PNG: 78.000 de lei de persoană(aproape 25 de mii euro la acel moment). O sumă egală cu cele donate de persoane mult mai înstărite ca  Mihai-Lucian Becali şi Valeriu Argăseală.


Gigi Becali a fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012 şi membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală  în mai 2013. Latifundiarul a primit, în 2013, trei condamnări definitive: trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, trei ani în dosarul "Valiza" şi trei ani cu suspendare în dosarul sechestrării celor care i-au furat maşina(anchetat alături de Ştefan-Fănuş Dediu, Cătălin-Otto Zmărăndescu şi Marcel Popa). Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, la 3 aprilie 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare.

Citeşte şi

EXCLUSIV! Silviu Prigoană a pierdut războiul cu Adriana Bahmuţeanu! Ce se întâmplă cu copiii celor doi

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Adi Cristea şi Steaua! Ce decizia a luat "Prinţul"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro