EXCLUSIV! Silviu Prigoană a pierdut războiul cu Adriana Bahmuţeanu! Ce se întâmplă cu copiii celor doi

În urmă cu o săptămână, instanţa a respins cererea prin care  Adriana Bahmuţeanu solicita suplinirea acordului patern pentru mutarea băieţilor la o şcoală de stat.

Inspectorarul Şcolar Bucureşti i-a permis însă, astăzi, Adrianei înscrierea copiilor la o şcoală de stat, în condiţiile în care şcolarizarea minorilor este obligatorie. Decizia autorităţilor vine la o săptămână după ce  instanţa a respins cererea prin care vedeta solicita acelaşi lucru. Ca urmare, potrivit Adrianei, Maximus va fi înscris în clasa a II a la Şcoala 150 din Sectorul 5.
"Adriana nu a câştigat nimic. A pierdut toate procesele. Eu nu am pierdut nimic. Copiii au pierdut dreptul, şansa la o educaţie elevată. Nu îmi doresc să rămână acolo. Ce este o şcoală privată? Securitate şi condiţii foarte bune. Titlul nu este corect. Titlul ar trebui să fie <<Copiii au pierdut dreptul la o educaţie adecvată>>. Eu mă voi lupta ca băieţii mei să aibă cea mai bună educaţie de pe planetă", ne-a mărturisit Silviu Prigoană. 

"Copiii au rămas neînscrişi. Sunt în aer"

Măsura Inspectoratului nu îi pică tocmai bine lui Silviu Prigoană în condiţiile în care omul de afaceri îşi dorea ca băieţii lui să urmeze o şcoală privată. Chiar acum câteva zile el şi-a dat acordul verbal - în timpul unei emisiuni televizate - pentru ca băieţii să fie înscrişi la o şcoală privată - alta decât cea la care au fost - până la o decizie definitivă a instanţei. "Şcoala la care şi-a dat el acordul (n.r - una dintre cele mai bune şcoli private din Bucureşti) nu mai are locuri. Aşa că nu mă ajută cu nimic. În condiţiile în care el nu doreşte înscrierea lor la o şcoală de stat, copiii au rămas neînscrişi. Sunt în aer", ne mărturisea Adriana Bahmuţeanu.

Dosar "uitat" trei luni în arhivă

Cererea de mutare a copiilor la altă şcoală a fost discuţie de judecători după ce aproape trei luni a fost "uitată" în arhiva Judecătoriei Sectorului 3. "Era depusă la începutul lunii iunie. Ceream instanţei printr-o ordonaţă de urgenţă, care ar trebui soluţionată în câteva zile, să încuviinţeze înscrierea copiilor la o altă şcoală şi includerea lor într-un program de evaluare, tratament şi terapie. După o lună de zile, judecătorii au ajuns la concluzia că nu pot judeca şi au declinat competenţa în favoarea Judecătoriei Sectorului 5", ne-a mărturisit la momentul respectiv vedeta, care susţine că  - îngreunând procedurile - magistraţii din Sectorul 3 i-ar fi ţinut partea lui Silviu Prigoană.

Citeşte şi

Mesaj sfâşietor al prezentatoarei TV din Arad! Ce spune despre moartea soţului ei

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Adi Cristea şi Steaua! Ce decizia a luat "Prinţul"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro