Mesaj sfâşietor al prezentatoarei TV din Arad! Ce spune despre moartea soţului ei

Valentin Costea, soţul prezentatoarei Diana Mariş, din Arad, a murit, după ce a fost lovit cu bestialitate de un angajat.

La şase luni de la moartea soţului ei, Diana Mariş rămâne la fel de afectată de dispariţia acestuia. "Tăcerea celor morţi este mai grăitoare decât gălăgia celor vii... şi totuşi preferăm să ne lăsăm purtaţi de gălăgie. Poate credem că gălăgia înseamnă a trăi. Sau poate pur şi simplu, atâta timp cât suntem vii, nu putem păstra tăcerea. Au trecut şase luni...", a scris jurnalista pe un site de socializare alături de o fotografie care o înfăţişează lângă mormântul soţului ei.

Valentin Costea a fost găsit bătut în atelierul său în seara de 5 martie. Potrivit procurorilor  autorul este Daniel Hodiş (foto), un angajat al victimei. Consumator de droguri, Hodiş  l-a lovit cu o rangă, din spate, de două ori, în zona capului, pe patronul său şi apoi i-a luat telefonul şi portofelul. Criminalul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă în timp ce se îndepărta de locul faptei. Hodiş, care a fost principalul şi unicul suspect, a fost ridicat de poliţişti de acasă, în timp ce se droga, el făcând rost de bani după ce a vândut telefonul lui Valentin. În 18 martie, Valentin Costea a murit la spital, după ce a fost timp de mai multe zile în moarte cerebrală. La mijlocul lunii iulie, Curtea de Apel Timişoara l-a condamnat pe Daniel Hodiş (foto), atacatorul lui Valentin Costea, la 14 ani de închisoare pentru omor.

Citeşte şi

Maria Vlas la un pas să rămână pe străzi! Ce probleme are mama FNI

Răsturnare de situaţie în dosarul de tâlhărie al Narcisei Guţă! Ce s-a întâmplat cu procesul!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro