Maria Vlas la un pas să rămână pe străzi! Ce probleme are mama FNI

După eliberarea din închisoare, fostul preşedinte al SOV Invest s-a mutat într-un sat de lângă Sibiu.

Problemele Mariei Vlas nu s-au încheiat însă în momentul în care a ieşit din penitenciar. În ultimii ani, mai multe persoane au încercat să o execute silit pe Vlas pentru a recupera pagubele suferite prin prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii(FNI). De curând, Tribunalul Bucureşti a respins cererea formulată de o bucureşteancă împotriva fostului preşedinte SOV. Odată executată silit, chiar şi într-un singur dosar, Vlas ar putea pierde şi puţinul pe care îl mai are: o casă la ţară şi câteva animale.

"Averea pe care o am acum o pot pune în două valize"

După eliberarea din închisoare, fostul preşedinte al SOV Invest s-a mutat într-un sat de lângă Sibiu unde creşte găini, pescuieşte şi cultivă legume. "Averea pe care o am acum o pot pune în două valize când mor. Nu sunt bogată. Dacă aş fi fost, eram plecată din ţară cu averile mele şi trăiam mai bine. Am ales să îmi trăiesc viaţa decent, într-un sat uitat de lume", ne declara Maria Vlas în urmă cu ceva vreme.
Vlas a fost preşedinte al SOV Invest. Sub conducerea ei, FNI - fond administrat de SOV Invest   - a falimentat în 1999. Sute de mii de investitori au pierdut tot ce aveau. Vlas a fugit din ţară şi a fost urmărire internaţional pănă la momentul la care s-a predat în martie 2003. În octombrie 2005 a fost condamnată la 20 de ani de închisoare în cazul FNI, sentinţa micşorată ulterior la zece ani de închisoare. În coctombrie 2010,  Vlas a fost pusă în libertate, printr-o hotărâre definitivă a tribunalului Prahova.

Citeşte şi

Răsturnare de situaţie în dosarul de tâlhărie al Narcisei Guţă! Ce s-a întâmplat cu procesul!

Ce manevră i-a făcut Prigoană Adrianei Bahmuţeanu în războiul pentru copii! Mutare incredibilă a omului de afaceri!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro